13.5.07

Η επιστροφή του "Θείου Βρέφους"

Το "Θείο Βρέφος" επέστρεψε στο ΠΑΣΟΚ, αφού δούλεψε σκληρά σε εκδοτικό οίκο. (τι δουλειά έκανε εκεί άραγε;) Με το καλό.

Το "Θείο Βρέφος" δεν πήρε ποτέ πτυχίο, αλλά αυτό δεν στάθηκε εμπόδιο στο να είναι υπουργός ΠΕΧΩΔΕ επί...8 χρόνια. Οι κουτόφραγκοι έχουν άραγε υπουργός με τραγικά κατώτερα προσόντα από τους υφισταμένους τους; Αγνοώ πλήρως. Αλλά στη χώρα μας έχουν γίνει υπουργοί οι διαννοητικά καθυστερημένοι, οι ανεπάγγελτοι, οι πρόθυμοι να "δανείζουν" την γυναίκα τους, οι πουτάνες, γιατί όχι και οι αιώνιοι φοιτητές;

Το "Θείο Βρέφος" συνδέθηκε με μεγάλα έργα όπως η γέφυρα Ρίου-Αντίρριου, το (τερατούργημα και ακυρωμένο από το 1981) Ελ. Βενιζέλος, η Αττική οδός και η Εγνατία οδός. Πολύ τσιμέντο...πολλή μίζα; Χμ...

Συνδέθηκε όμως το "Θείο Βρέφος" και με αποτυχίες: Το Μητροπολιτικό πάρκο στου Γουδή (παρέδωσε χτισμένες εκτάσεις), η λυματολάσπη της Ψυτάλειας, το Εθνικό Κτηματολόγιο (πλήρης αποτυχία, πολλά λεφτά χαμένα), οι νέοι ΧΥΤΑ, τα αυθαίρετα (πέταξε τα μπαλάκια αλλού).

Έχει καταδικαστεί πολλάκοις για συκοφαντία αλλά ως άριστος γνώστης της προπαγάνδας έχει κάνει κουλές δηλώσεις μετά τις καταδίκες, λες και είχε κερδίσει.

Άντε, με το καλό να επιστρέψουμε στις παλιές καλές εποχές της προπαγάνδας και της λάσπης (η βίλα του Τσοβόλα, η ομοφυλοφιλία του Καραμανλή...)

3 σχόλια:

Greg είπε...

Δεν χαίρεσαι;

Βήματα πίσω κάνουνε...

kyrallina είπε...

Aπίστευτος τύπος.Μόλις πιστέψεις πως γλίτωσες, εμφανίζεται και ξανά προς την δόξα τραβά!

GouRouni είπε...

Να κάνουμε ένα σύλλογο..... με γουρουνοblogs...

γιατί μπορεί όλοι να είναι γουρούνια...αλλά εμείς έχουμε την χάρη :P :P :P