26.4.06

Η τρέλλα πάει και στα blogs...

Μερικοί μπλογκάριοι έχουν θέσει και όρους για τα σχόλια!

Αν δεν συμφωνείς με τα γραφόμενα τους, σου σβήνουν το σχόλιο, γιατί "Ο ιδιοκτήτης του παρόντος ιστολογίου έχει δικαίωμα να διαγράψει σχολιασμούς που θεωρεί υβριστικούς, ή που χρίζουν περαιτέρω συζήτησης από αυτήν που είναι διατεθειμένος να κάνει" (δηλαδή το σβήνει σε κάθε περίπτωση) και γιατί "δεν μιλάω για να με ακούνε. Μιλάω γιατί έχω κάτι να πω. Σε μένα. Όχι στον αναγνώστη μου". (Τα @@ μου κουνιούνται).

Τότε ρε πετσάφια, γιατί έχετε τα σχόλια; Καταργήστε τα ή ακόμα καλύτερα, κρατάτε τα κείμενα σας στον υπολογιστή σας. Αλλά τα έχετε για να δίνετε μια στρεβλή εικόνα στους άλλους, πως τάχα κανένας δε διαφωνεί μαζί σας.

Έχουμε και άλλα "φρούτα", κάτι ανθρωπόμορφα που δεν θέλουν να φαίνονται στο βίντεάκι του nylon.gr σχετικά με το πάρτι των bloggers για να μην τους...αναγνωρίσουν! Το βιντεάκι είναι μονόχρωμο, χαμηλής ανάλυσης, δεν αναφέρονται ούτε καν τα ψευδώνυμα των εμφανιζομένων, τα εν λόγω δίποδα δεν έχουν φωτογραφίες τους στα blogs τους και όμως φοβούνται μην αναγνωριστουν από κάποιον! Έλεος!

Δυστυχώς πολλές (κυρίως) και πολλοί έχουν τσακωθεί με τη λογική.

Όποιος/α "θιγόμενος/η" τολμήσει να σχολιάσει τα παραπάνω χωρίς να με γλείφει, θα του διαγράψω το σχόλιο και θα του δώσω και το κωλάντερο στο χέρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: