28.1.08

Bill Gates και Χριστόδουλος

Τα δύο μεγάλα θέματα της ημέρας.

Ο πρώτος μας επισκέπτεται για να σιγουρευτεί για την υποταγή μας στην εταιρεία του. Τα ΜΜΕ τον προβάλλουν περίπου ως σωτήρα. Δυστυχώς ξεχνούν πως το κύριο προϊόν της εταιρείας του (τα windows) είναι μετριότατο και δημιουργεί αρκετά προβλήματα στον απλό χρήστη.

Εμείς του σκάσαμε 1.000.000.000$ για να αγοράζουμε τα προϊόντα του με έκπτωση. Δυστυχώς δεν κάναμα αντίστοιχη συμφωνία με κάποια εταιρεία παραγωγής σουιτών ασφαλείας. Φυσικά θα μπορούσαμε να επενδύσουμε αυτό το ποσό για την ανάπτυξη ανοικτού λογισμικού από νέους επιστήμονες: έτσι θα γλυτώναμε από μια εκροή συναλλάγματος και θα κερδίζαμε σε ασφάλεια. Πέρα από το θέμα των ιων, είναι γνωστό πως στην ανάπτυξη των windows έχουν συμβάλλει και οι Αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες, εξ ου και έχουν απαγορευτεί στο Γερμανικό κοινοβούλιο και νομίζω σε κάποια Γερμανικά κρατίδια. Και φυσικά θα δημιουργήτο μια γεννιά επιστημόνων οι οποίοι θα ήταν στη συνέχεια περιζήτητοι.

Αλλά προτιμήσαμε να τα σκάσουμε στην M$.

Όσο για τον Αρχιεπίσκοπο, ήταν ένας πολύ μορφωμένος άνθρωπος και τέτοιους ανθρώπους δεν διαθέτει πολλούς η εκκλησία.

Δυστυχώς ο οχετός μερικών blogs (που δήθεν κόπτωνται για την εκκλησία) σχετικά με τον αρχιεπίσκοπο ακόμα δεν έχει κλείσει.

2 σχόλια:

glenn είπε...

Mπα τον έφερε εδώ για βοήθεια σχετικά με το DVD :))

glenn είπε...

Τώρα, όσον αφορά το "μέτριο" των παραθύρων, επίτρεψέ μου να έχω τις αμφιβολίες μου. Σιγά - σιγά τα vista ωριμάζουν και εξελίσσονται σε καλό λειτουργικό.