15.1.08

ΦΙΜΩΣΗ ΚΑΙ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ (και Χριστόδουλος) !!!!

Το να γράφει κανείς στο internet ό,τι θέλει είναι δικαίωμα του. Το να αντιδρά κάποιος για αυτά που διαβάζει είναι επίσης δικαίωμα του. Πάντα βέβαια μέσα στα πλαίσια του νόμου.

Βρίσκω την δημοσίευση του ΠρέζαTV υπερβολική. Ευτυχώς κάποιος του υπενθυμίζει τον αστικό κώδικα. Όσο για την "πραγματική δύναμη"...τι να λέμε τώρα. Όλη η Ελλάδα διαβάζει blogs όπως ξέρουμε.

Ευτυχώς αποσύρθηκε το ελεεινό site για τον Χριστόδουλο (ο οποίος μου είναι αδιάφορος, δεν είμαι ιδιαίτερα θρησκευόμενος), που είχε ως κίνητρο ΚΑΙ την ειδική μεταχείριση του. Τώρα ανακαλύπτουν μερικοί ό,τι οι άνθρωποι δεν είμαστε ίσοι ούτε απέναντι στο θάνατο. Λες και αν δεν είχε "προνομιακή" μεταχείριση ΕΝΑΣ, οι υπόλοιποι καρκινοπαθείς θα είχαν καλύτερη μοίρα.

Με τη λογική τους να κλείσουμε και τα ιδιωτικά νοσοκομεία, αφού έχουν καλύτερο εξοπλισμό από τα κρατικά....Κακώς υπάρχουν, όπως κακώς υπάρχουν και οι φαρμακευτικές εταιρείες, είναι απαράδεκτο να βγαίνουν κέρδη από την ασθένεια. Την -με το ζόρι- εξίσωση προς τα κάτω όμως την βρίσκω απαράδεκτη.

1 σχόλιο:

Αλήθεια είπε...

Η άποψή μου είναι ότι όσο περισσότερο κακό κάνει κάποιος ή ακόμα γίνεται θεομάχος, τόσο περισσότερο φαίνεται δίκαιη η θεία κρίση διά θανάτου.
Αν το κακό πού έκανε "εν ζωή" το έκανε ακούσια σαν τον Σαύλο πρίν γίνει απ. Παύλος είναι θετικό, αν όχι, τα σκουλίκια θα τον φάνε χωρίς ανάσταση.