31.5.06

Δημοψήφισμα

Πρέπει να κάνουμε ένα τέτοιο με θέμα την απόσυρση από τον κινηματογράφο του Νίκου Περάκη και του Brett Ratner.

Ο πρώτος μάλλον έχει αρχίσει να τα χάνει, κρίνοντας από την τελευταία του "δημιουργία", το "Λούφα και παραλαγή: Σειρήνες στο Αιγαίο". Έχει γράψει το "σενάριο", το οποίο είναι ένα μαύρο χάλι. Μηνύματα Ελληνοτουρικής φιλίας για ηλίθιους, ανύπαρκτο χιούμορ, χαρακτήρες που δεν προσθέτουν τίποτα στην "ιστορία", Έλληνες, Τούρκοι, Πακιστανοί, Κούρδοι, όλοι μαζί σε μια βαρετή ιστορία χωρίς κανένα ενδιαφέρον και ανάμεσα η ατάλαντη Βίκυ Καγιά. Σύγκρινετε αυτή τη "δημιουργία"με τις πρώτες ταινίες του....

Ο δεύτερος έχει σκηνοθετήσει "ταινιάρες" όπως τα "The Family Man", τα τρια "Rush Hour" και δυστυχώς τα "Red dragon" και...."X-Men: The Last Stand". Με ποιό κριτήριο επελέγη για την τελευταία; Άγνωστο. Πάντως πραγματικά σκότωσε το "X-men", το οποίο αν και έχει καλό σενάριο (όπως και τα προηγούμενα δύο "X-Men") είναι με διαφορά το χειρότερο της σειράς, καθώς ο "σκηνοθέτης" έχει δώσει περισσότερο βάρος στη δράση, σκοτώνοντας το σενάριο. Είναι όμως ατάλαντος και το αποτέλεσμα είναι μια άνευρη και επίπεδη ταινία.

O Bryan Singer (που μας έδωσε τα πρηγούμενα X-men) στο μεταξύ ανέλαβε το νέο Superman, το οποίο μάλλον θα είναι καλό -έχει συμμετάσχει και στο σενάριο (ναι, όπως στα x-men).

1 σχόλιο:

triantara είπε...

συμφωνούμε απόλυτα, αλλά με τον καινούριο Superman δεν ξέρω. Το τρέιλερ με ξενέρωσε λιγάκι...