23.6.06

Προτροπή προς τις γυναίκες

Ωραίες μου δεσποινίδες, γιατί είστε ρατσίστριες;
Ε;
Ντροπή σας.

Γιατί δεν τα φτιάχνετε με αλβανούς; Οι αριστεροί της χώρας δεν μπορούν
να το καταλάβουν. Τι έχετε πάθει; Δεν έχετε καταλάβει πως όλοι είμαστε βαλκάνιοι, άρα αδέρφια; Μην ασχολείστε με τις εθνοκαθαρσεις στα βόρεια και τα ανατολικά μας. Εμείς δίνουμε το καλό παράδειγμα, φιλοξενούμε τους γείτονες μας και ζευγαρώνουμε μαζί τους.

Γι' αυτό μην ανοίγετε μόνο την καρδιά σας στους αλβανούς. Ανοίξτε και τα πόδια σας.

Είναι επιταγή της αριστεράς, μην ασχολείστε με τα γελοία ποσοστά της, είναι ιερή. Από Δευτέρα λοιπόν, όλες με αλβανούς γκόμενους. Εντάξει, είναι λίγοι και δεν φτάνουν για όλες οπότε πρέπει να τρώτε στην μάπα τους κωλό-Έλληνες, αλλά πρέπει να προσπαθήσετε όλες και γιατί όχι, να τους μοιραστείτε κιόλας.

24 σχόλια:

triantara είπε...

κοίτα, με αλβανό δεν ξέρω, αλλά με ισπανό μετράει;;; ξένος κι αυτός!!
:)

Unknown είπε...

Σύμφωνα με τα στοιχεία μου, δεν έχουμε 1.000.000 Ισπανούς στην Ελλάδα, οπότε δυστυχώς δεν μετράει.
Είσαι όμως σε καλό δρόμο.

Giramondo είπε...

Εγώ με Ιταλό...να τον αφήσω και να βρω Αλβανό...για να είμαι καλό παιδί!!;;

kyrallina είπε...

Η αριστερά είναι όντως ιερή κατά την γνώμη μου παρόλα τα ποσοστά της. Απ΄ότι ξέρω, δεν απαιτεί να ζευγαρώσει κανείς με κανέναν! Απλώς σέβεται τον "διαφορετικό", τον "άλλο" και υπερασπίζεται τα δικαιώματά του!
Πειράζει;

glenn είπε...

@kyralina: Σωστά. Αλλά επί της ουσίας δεν μπαίνεις...

glenn είπε...

@kyralina: Να, για παράδειγμα η 30άρα ξηγήθηκε σπαθί. Είπε, "με αλβανό δεν ξέρω..."

kyrallina είπε...

glenn: Δεν ξέρω τι θέλεις να σου πω! Μέχρι στιγμής ούτε Ισπανός, ούτε Ιταλός, ούτε Αλβανός! Αλλά θα μπορούσε!

glenn είπε...

@kyralina: Με παρεξήγησες. Προς θεού δεν ζητώ να μου πεις τα προσωπικά σου (πως θα μπορούσα να ζητήσω κάτι τέτοιο άλλωστε -δεν το έχω ζητήσει από κανέναν). Αναφερόμουν στο θέμα του ποστ. Δηλαδή, ενώ δεν προβαίνω σε αξιολογικές κρίσεις, από απλή παρατήρηση συμπεραίνω πως οι άντρες είναι πιο θετικοί στην ιδέα να πάρουν μια ρωσίδα, μια βουλγάρα κλπ απ' το να μείνουν στο ράφι όταν βλέπουν πως δεν τους παίρνει καμία ελληνίδα. Οι ελληνίδες απ' την άλλη μου φαίνονται πιο ζόρικες σ' αυτό το σημείο.

kyrallina είπε...

glenn: Συμφωνώ μαζί σου ως προς την μεγαλύτερη ευκολία των ανδρών σ΄αυτό το θέμα, αλλά δεν νομίζω πως το αυτό είναι το ζητούμενο στο συγκεκριμένο post.
tolis τι λές;

Unknown είπε...

kyralina, ιερή η αριστερά; Αυτό είναι θέμα άλλου post. Στο μεταξύ σε παραπέμπω στην άποψη του Χαριτόπουλου.

Στο ΚΚΕ επιβάλεται από το κόμμα το ζευγάρωμα μεταξύ των μελών, μην τυχόν και μολυνθεί η...φυλή. Δεν αστειεύομαι.

Για το θέμα με τους αλβανούς, έχω νέο συγκλονιστικό post, αλλά τώρα πάω για ύπνο.

Ecumene είπε...

ΜΑ ΑΥΤΟ ΗΔΗ ΓΙΝΕΤΑΙ........

ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΠΙΑΤΣΑΣ........

ΚΑΙ ΠΙΑΝΟΥΝ ΠΟΥΛΙΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ..........

γενικα υπαρχουν πολλες γυναικες
που διψουν...........

και πολλοι αντρες-μεταναστες........
ετοιμοι να ποτισουν...............

γιατι ως γνωστον....οι Ελληνες
εχουν "εκπολιτιστει"............

Ελληνα αντρα σε λιγο δε θα βρισκεις....................

Unknown είπε...

Δεν έχουν εκπολιτισθεί αγαπητή μου..
Άλλοι έχουν ευνουχιστεί από τις μητέρες τους, και άλλοι απλώς απέχουν από το "άθλημα" για διάφορους λόγους που δεν θα αναφέρω.

kyrallina είπε...

Tolis: Για την ιερότητα μάλλον διαφωνούμε. Στο θέμα του ζευγαρώματος μήπως έχεις μείνει λίγο πίσω;
Επίσης εγω δεν σου μίλησα για κομμουνισμό. Σου μίλησα για την Αριστερά!

Unknown είπε...

Σου θυμίζω τις δυσκολίες έκδοσης της "Μάυρης βίλου του κομμουνισμού" στην Ελλάδα, δυσκολίες που δημιούργησε η αριστερά, όχι το ΚΚΕ... Κατα τ' άλλα έχουμε ελευθερία του λόγου.
(αρκεί να μην θίγουμε το "ιερατίο")

Unknown είπε...

Επίσης το θέμα του ζευγαρώματος ίσχυε τουλάχιστον έως πριν 3 χρόνια, είχα έναν φίλο που ήταν "μέσα" στο ΚΚΕ.

kyrallina είπε...

Την ιστρορία για την Μαύρη Βιβλο δεν την ξέρω.
Κατά τα άλλα αν υπάρχει τάση να αντιμετωπίζεται η αριστερά σαν ιερατίο μάλλον οφείλουμε να το αποδεχτούμε. Μην ξεχνάς πως η ελληνική κοινωνία είναι αριστερή κοινωνία. Για να το διαπιστώσεις φτάνει να αθροίσεις τα ποστοστα των κεντροαριστερών κομμάτων.
Για το ζευγάρωμα στο ΚΚΕ τα έχω ακούσει κι εγώ.

Unknown είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Unknown είπε...

Η "Μάυρη βίβλος" εκδόθηκε στας Ευρώπας κάποιος τη μετέφρασε και αποφάσισε να ψάξει για εκδότη. Στην καλύτερη περίπτωση του ζήτησαν να προλογίσει το έργο ο...Χαρίλαος Φλωράκης! Στη χειρότερη, απλώς εισέπρατε άρνηση.
Τελικά εκδόθηκε ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ εκδόθηκε η .."Μαύρη βίβλος του καπιταλισμού". Κατα τ' άλλα, "ελευθερία του λόγου" "δημοκρατία" κλπ.

Δεκαετία '80 επί "κεντροαριστερού" (και "φιλολαϊκού) ΠΑΣΟΚ . Ο ιδιοκτήτης αλυσίδας υπεραγορών θέλει να μειώσει το προσωπικό του. Δεν μπορεί λόγω της νομοθεσίας. Σε συνεργασία με τον "κεντροαριστερό" αρμόδιο υπουργό βρίσκει παραθυράκι: ιδρύονται επιτροπές εργαζομένων στα καταστήματα του, οι οποίες κρίνουν άλλους υπαλλήλους ως ανεπιθύμητους. Αυτοί στη συνέχεια απολύονται.Ο ιδιοκτήτης δηλώνει πως δεν μπορούσε να κάνει αλλιώς αφού έτσι αποφάσισε το προσωπικό...

Ο γνωστός επιχειρηματίας - ιδιοκτήτητης μεγάλης ομάδας επί "κεντροαριστεράς' γιγαντώθηκε, όπως και επί "κεντροαριστερας" έφτασε η ανεργία στο 12% από το 2% που ήταν επί κακιάς "δεξάς".

Μιλάμε για μεγάλη προσφορά στον λαό...

Όσο για το "ιερατίο", έχει καβαλήσει το καλάμι, έχει αποκοπεί από τον λαό και εκεί που είναι εκτός από κριτική στις επιλογές της (αριστερής) κοινωνίας,δεν κάνει κάτι άλλο. Ή μάλλον κάνει: ενσωματώνεται ακόμα καλύτερα στο "σύστημα" και προασπίζεται τα συμφέροντα του.Και στις ΗΠΑ τις ίδιες μαλακίες κάνουν, με αποτέλεσμα να είναι η..Χριστιανική Δεξιά ο παράγοντας που πιέζει για τομές.

Τέλος, ο λαός μας έχει πάψει να ψηφίζει ιδεολογικά εδώ και καιρό. Ψηφίζει από συνήθεια ή επειδή έχει πουλήσει την ψήφο του ή επειδή θέλει να την πουλήσει αν διοριστούν τελικά τα παιδιά του.

triantara είπε...

δεν ξέρω τι λέτε εδώ για τα κομματικά, γιατί δεν ασχολούμαι και δεν έχω ιδέα, αλλά αυτό "Άλλοι έχουν ευνουχιστεί από τις μητέρες τους" δεν περίμενα να το ακούσω από άντρα. Αχ, αυτές οι Ελληνίδες μανάδες!...

Ecumene είπε...

Γεια σου Μανα Γερμανίδα!!!...
ελα να μας πειθαρχησεις...

την αληθεια λεει ο Τολης....

Unknown είπε...

Οι ευνούχοι είναι σχετικά ακίνδυνοι, δεν προσπαθούν, δεν λαμβάνουν.Το πολύ-πολύ να γελάς μαζί τους.
Υπάρχει όμως χειρότερη φυλή: οι "βασιλιάδες", αυτά τα καθικοειδή που έχουν μάθει από το σπίτι τους πως όοοοοοολοι τους χρωστάνε. Εφοδιασμένοι με τρελλά κόμπλεξ και δειλία είναι οι χειρότεροι συνάδελφοι και συνήθως βίαιοι (λεκτικά ή και σωματικά) γκόμενοι. Πλην όμως έχουν σουξέ στον γυναικείο πληθυσμό. (Τσακάλια είστε οι γυναίκες, μην δείτε περιθωριακό ή προβληματικό, βουρ στον πατσά, γι' αυτό δέχεστε ένα σωρό ταπεινώσεις και κάθεστε, μάλλον το τραβάει ο οργανισμός σας)

kyrallina είπε...

Θες να αρχίσω να σου αραδιάζω τα κατά καιρούς λάθη της δεξιάς και τα φαουλ που έχει διαπράξει ανά δεκαετίες;
Δεν το θεωρώ χρήσιμο. Προσωπικά δεν έχω αυταπάτες ότι υπάρχουν αδιάφθορα κόμματα. Εσύ;
Ξέρω πολύ κόσμο που ψηφίζει με κριτήριο ιδεολογικό και πολύ κόσμο που ψηφίζει με κριτήριο τον διορισμό του παιδιού στο δημόσιο. Ξέρω ιδεολόγους και διεφθαρμένους με κάθε είδους κομματική ταυτότητα. Αυτό δεν αναιρεί την χρησιμότητα μιας παράταξης.
Το ότι η Αριστερά έχει αποκοπεί από την κοινωνία είναι σοβαρό πρόβλημα της. Το φαινόμενο είναι παγκόσμιο όπως λες κι εσύ. Υπάρχει μια γενική χιμαίρια νάρκη στα κινήματα, ίσως επειδή η περίοδος που διανύουμε είναι μεταβατική. Μην είσαι σίγουρος όμως πως αυτό είναι κάτι που δεν μπορεί να ξεπεραστεί ευκολότατα αν η αναγκαιότητα και η συγκυρία το απαιτήσουν.

Unknown είπε...

Αγαπητή μου, η μεγαλύτερη νίκη του ΠΑΣΟΚ ήταν το το ο,τι μας έκανε να θεωρούμε την διαφθορά και την ανικανότητα του δικού του επιπέδου ως κάτι δεδομένο. Αντί να εξεγειρόμαστε, θεωρούμε ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ τα όσα παράλογα γίνονται σε αυτόν το τόπο. Αυτό βέβαια δεν είναι ευθύνη της αριστεράς η οποία απλώς χρησιμοποιήθηκε από πολλούς ως "σημαία ευκαιρίας" προκειμένου να ενταχθούν στο σύστημα. Άλλοι αγωνίστηκαν και άλλοι αποζημιώθηκαν.

Η όποια κρίση θα ξεπεραστεί όταν ξεσπάσει μια πραγματική κρίση. Στην εποχή μας όλοι έχουν κάτι. Ένα αυτοκίνητο, μια δουλειά, ένα σπίτι, μια γκόμενα. Παλαιότερα οι άνθρωποι αγωνιζόντουσαν γιατί ΔΕΝ είχαν.

Τέλος, θερώ τις σημερινές "παρατάξεις" ξεπερασμένες. Υπάρχουν κάποιοι που (όπως και εγώ)είναι "αριστεροδεξιοί", που συμφωνούν σε ένα "συνταγολόγιο" με θέσεις από τις γνωστές "παρατάξεις". Το κόμμα λείπει.

kyrallina είπε...

Το γεγονός πως αυτήν την στιγμή το ΠΑΣΟΚ δεν είναι στην εξουσία – και κατά την γνώμη μου δεν θα είναι για πολλά ακόμη χρόνια- αποδεικνύει ότι οι πολίτες δεν αποδέχονται την διαφθορά και την ρεμούλα τόσο αβασάνιστα όσο ισχυρίζεσαι!
Τίποτα δεν μας έμαθε το ΠΑΣΟΚ. Αντιθέτως εμείς του μάθαμε τι εστί βερίκοκο! Ρώτα τους κομισάριους που από την μια στιγμή στην άλλη βρέθηκαν από τα ψηλά στα χαμηλά να σου πουν. Πληρώσαμε, ναι! Αλλά τουλάχιστον τους βάλαμε τιμωρία στην γωνία!
Για το αριστεροδέξιο κόμμα δεν ξέρω να σου πω!Λίγο δύσκολο το βλέπω! Μακάρι να βρεθούμε μια μέρα δίπλα δίπλα σε ένα μεγάλο κόμμα που θα εκπροσωπεί και τους δυο μας!