27.6.06

Γιατί βρε Ναπολέων;

 Δεν τους έσφαξες όλους όταν έπρεπε και τώρα ζητάνε πίσω τρεις νομούς. 
Γιατί άφησες την δουλειά στη μέση;

Αναφέρομαι φυσικά στους κ***αλβανούς απογόνους των συνεργατων των Γερμανών.

Το γαμ***νο κοινοβούλιο της χώρας τους έχει καθιερώσει και "ημέρα μνήμης".

Και εμεις επιτρέπουμε την εξαγωγή 500.000.000 Ευρώ ανά έτος προς την κ***χώρα τους. 

Ναι, ξέρω, είναι φτωχοί και τα ρέστα....και εμείς έχουμε στείλει μετανάστες στο εξωτερικό (τι εμετικό επιχείρημα!)....Αλλά είναι και αχάριστοι όπως φαίνεται.
Και με καλές επιδόσεις στην εθνοκάθαρση.

Ευτυχώς που κυβερνούν οι Ρεπουμπλικάνοι στην Αμερική και μακάρι να
κυβερνούν για πάντα, καθώς οι αλβανοί υποστηρίζουν τους Δημοκρατικούς. Δυστυχώς όμως κάποια στιγμή θα έρθουν και αυτοί στην εξουσία.

Τι θα κάνουμε εμείς οι μ***κες με όλους αυτούς που ζουν εδώ έτσι και ξεκινήσουν κανένα αντάρτικο; Ελπίζω να υπάρχει κάποιο σχέδιο. 

Μήπως θα πρέπει να  ακολουθήσουμε Κεμαλικές μεθόδους; Είναι της μόδας στην περιοχή.
Και έχουμε και θαυμαστές του.

2 σχόλια:

glenn είπε...

Επί του θέματος: Όσο πιο ανοικτή, πολύχρωμη και πλουραλιστική είναι μια κοινωνία τόσο πιο δυνατή είναι. Αρκεί το κράτος που την περιβάλλει να μην έχει σύνορα με κανέναν. Αλλά είναι και το άλλο: τα ΜΜΕ τελευταία έχουν γίνει τα πιο σπαστικά trolls.

Unknown είπε...

Οι "πλουραλιστικές" κοινωνίες στας Ευρώπας και στις ΗΠΑ προέκυψαν για να δυναμώσει η οικονομία, όχι η κοινωνία. Κάποια στιγμή όμως όλες οι κοινωνίες κάνουν έναν διαχωρισμό εις βάρος των "ξένων" με διάφορα όπλα. Στις ΗΠΑ χρησιμοποίησαν και χρησιμοποιούν τα ναρκωτικά (εξ ου και η απαγόρευση). Υποτίθεται πως είναι μοντέλο προς μίμηση-οι περισσότεροι έγκλειστοι στις φυλακές όμως είναι μαύροι. αν και δεν είναι η πλειονότητα του πληθυσμού. Στη Γαλλία είδαμε πως αντιλαμβάνονται τον "πλουραλισμό". Και βέβαια ολόκληρη η Ευρώπη ΔΕΝ θέλει να δυναμώσει με την είσοδο 15.000.000 Τούρκων μεταναστών. Λες να ξέρουν κάτι παραπάνω;

Όσο για την προϋπόθεση που θέτεις, ξέρεις πολύ καλά πως δεν ισχύει, αν και μάλλον θα πρωτοτυπήσουμε πάλι,φυσικά χάνοντας εδάφη μιας και οι γείτονες μας έχουν άλλη άποψη (αφού έχουν και άλλη -καθαρα εθνικιστική- αριστερά).